Beoordelingen van Happy Garden Groningen

Recente recensies

5.0
BJM
vandaag

Het was heerlijk!

Poelstra
30 juni 2022

Alles was heerlijk

Jack
29 juni 2022
Anoniem
27 juni 2022

Maandmenu was prima, alleen de Ko Lo Yok die er bij zat was zout, taai, droog en echt niet lekker (oud)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
26 juni 2022

Voor eerste keer bij jullie besteld was lekker en genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Langenbach
26 juni 2022
Jacob Moerman
26 juni 2022

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

henk
25 juni 2022
Greta Bakker
24 juni 2022

Het was weer héérlijk zoals altijd!!

Magda vanpeursen
23 juni 2022

Was heel tevreden en een vriendelijk bezorger

Lisa
23 juni 2022
Jack
20 juni 2022
Ananja
19 juni 2022

Gemakkelijke website, lekker sushi en sashimi, prettige bezorging. Er ontbrak 1 onderdeel van de bestelling maar na bellen werd dat binnen 10 minuten alsnog bezorgd! Super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
18 juni 2022

Was prima

G.T
18 juni 2022
Mulder
17 juni 2022

Super snelle bezorging. Het eten weer erg goed!

Will ijzermans
17 juni 2022

Er zaten 3 garnalen in de nasi weinig groenten en een paar blokjes ham. Viel erg tegen

Piea
14 juni 2022

Eten smakelijk bereid. Vers gewokt en verse knapperige groenten. Vlees top. En smaken zo fijn en puur. ..warm bezorgd op tijd. .

Jack
13 juni 2022
Jannie Greidanus
12 juni 2022

Vriendelijke bezorger, eten werd bezorgd op de tijd die was afgesproken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kirsten
12 juni 2022
Klaas J. Holtman
12 juni 2022

Prima, kwaliteit en warm afgeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa Warringa
11 juni 2022

Heerlijk gegeten.

mo
8 juni 2022

Zeer snel bezorgd en erg lekker.

Jack Rijploeg
5 juni 2022

Maaltijd was als altijd perfect. De bezorging was qua vriendelijkheid verre van.... Alleen gemompel of gebrom, geen normaal verstaanbaar woord.

René Janssen
3 juni 2022
Drnijdam
1 juni 2022

Het eten was van goede kwaliteit en smaakvol.

Bea Meijer
31 mei 2022

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Westerhof
29 mei 2022

Bij het aangeven van de tijd gaf ik zsm aan, helaas had ik beter 16.00uur aan kunnen klikken, want de bestelling kon pas om 16.40 uur bezorgd worden, dit terwijl ik rond 15 uur bestelde. Verder is de kwaliteit erg goed. De vorige bestelling moest de helft na geleverd worden, maar nu was alles in één keer compleet. Voor nu zijn we erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dijkstra
29 mei 2022

Sushi prima geleverd door een vriendelijke bezorger die een kwartier eerder dan was afgesproken al bij de deur stond. Eten weer van topkwaliteit! Enig minpuntje was dat de warme loempia's lagen naast de sushi in de tas van de bezorger waardoor ik lauwe sushi kreeg voorgeschoteld en dat is echt niet lekker helaas.

Jannet
29 mei 2022

Wederom heerlijke gegeten met een vlotte bestelling, vin alleen de broccoli in de tjaptjoi nooit zo lekker zit een muffig/vissig smaakje aan

Joop
28 mei 2022

Smakelijk, prima!

Radna van Dam
26 mei 2022

Lang niet geweest maar het was weer erg lekker en boordevol lekkere verse groente en rijkelijk gevulde mihoen en de rest van de gerechten waren ook erg lekker. Ik beveel deze Chinees dan ook aan.

Hugo
25 mei 2022

Eenvoudig via app besteld en prima op tijd bezorgd.

Monique
25 mei 2022
Matthijs
25 mei 2022

Beste chinees van Groningen en snelle bezorging! Ook staan ze open voor persoonlijke wensen en voorkeuren. Voor mij in Groningen geen andere chinees meer.

Mark
22 mei 2022
Eric herrema
22 mei 2022

De maaltijd was zoals altijd helemaal prima, de gratis mini loempia’s heel erg veel en een beetje slap…

Moniek Baars
18 mei 2022

Heerlijke sushi, goed verzorgd gemaakt, geen tekort aan gember, wasabi en soyasaus. En ook nog eens een snellere bezorging dan via de mail was aangekondigd

Bartels
17 mei 2022
Van Hasselt
16 mei 2022

Heerlijk gegeten, goede porties, bezorging (ondanks late bestelling op vrijdagavond) best vlot!

Onbekend
15 mei 2022
Kim
13 mei 2022

Lekker gegeten! Zelfs gebeld dat het wat langer kon duren vanwege de drukte en nog was het maar 5 minuten te laat. Erg goede service

Mark
13 mei 2022
Evelien
10 mei 2022

Lekker gekookt Happy Garden! Bestelling werd keurig op gevraagde tijd bezorgd, prima op temperatuur, vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten!

J.
10 mei 2022

Heerlijk, maar er miste een portie kipsate:((

Erik
9 mei 2022

Heerlijk gegeten, al vonden we de loempia's erg zout.

Bert Kuipers
6 mei 2022

Uitstekend eten, stipte levering en vriendelijke bezorger.

Bas
5 mei 2022

Ontzettend vriendelijke mensen en lekker eten.

Timmeren
5 mei 2022
J.Ottevangers
5 mei 2022

Satesaus smaakte nergens naar . De Daging smoor was ook niet lekker van smaak . Teleurstellend

Jelke
4 mei 2022
Mark
30 april 2022
Rina Alveringh
30 april 2022
Michel
29 april 2022

Precies op tijd geleverd. Leuke bezorging en zeer vriendelijk. Eten was lekker warm en zeer goed bereid. Heerlijk! Tot de volgende keer.

Roelof
28 april 2022

Aanrader:Chinese bami! Online is zeer handig.mailtje als de bestelling onderweg is!toppie!

de 🌹
27 april 2022

Fijn dat het zo snel klaar was en goede prijs en smakelijk gegeten

Fer
27 april 2022

We hadden een vervelende ervaring bij het bellen met het restaurant. Nadat we online een (behoorlijke) bestelling hadden geplaatst, realiseerden wij ons dat we nog iets vergeten waren. Direct met het restaurant gebeld en gevraagd of dit nog aan de bestelling toegevoegd kon worden. “Niet meer mogelijk, bezorger was al onderweg”. Begrijpelijk! Maar toen zei mevrouw het volgende: “moet je de volgende keer maar beter nadenken als je een bestelling plaatst” Dit kwam erg onsympathiek over! Jammer!

Bennie
27 april 2022

Eten was goed en lekker

buiter
25 april 2022
Louwrier
24 april 2022

Lekkere veggie sushi.

Cemal gencer
21 april 2022

Alles was super lekker, alleen de spicy tuna en kip waren wel heeel spicy. Voor de rest goed gevulde verse en smaakvolle sushi

Greta Bakker
21 april 2022

Super lekker weer!!!!!!!

Mario
18 april 2022

Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Jong
18 april 2022

Zat een 2cm lang satestokje in één van de gerechten. Gelukkig niet in/doorgeslikt. Gerechten waren verder smakelijk.

Theo
18 april 2022

Precies op tijd bezorgd door een aardige bezorger. Het eten was heerlijk. Gewoon bestellen, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
16 april 2022

Het eten was weer heerlijk stampot

Harold
15 april 2022

Heerlijke gerechten! Goed verzorgd.

Job
12 april 2022

Goeden lekker en snel

BJM
10 april 2022

Uitstekende Tjap Tjoy en heerlijke Nassi. Zoals altijd.

Ruud Boer
10 april 2022

Geen opmerkingen, kwaliteit prima, bezorging keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bartels
10 april 2022
Bart
10 april 2022

Zie ook verzonden mail. De sushi was geschud/geplet zag er niet uit. Heel anders dan ik gewend ben van Happy Garden.

Timmeren
9 april 2022

Super lekker zoals altijd. En bezorging optijd en zelfs eerder dan aangegeven.

Bennie
6 april 2022

Zo doorgaan het eten is goed

Tm hofstee
6 april 2022
Chienes Bisschop
4 april 2022

Alles lag ondersteboven in de draagtas zodat een groot gedeelte van de saus uit de dozen is gelopen. Tevens was zak met kroepoek gevuld met klein stukjes gebroken kroepoek. Teleurstellend en jammer. Niet gewend van uw bedrijf Vr. Gr. Fam Bisschop

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
4 april 2022

Onverschillige bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
4 april 2022

De bestelling kwam erg laat en was daardoor bijna koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yannick
3 april 2022

Voor herhaling vatbaar 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
1 april 2022

Snel bezorgd en nog lekker warm.

Dineke
31 maart 2022

Sushi was lekker Loempia babi pangang was niet lekker, zeer taai vlees niet weg te krijgen, zo de prullenbak in, erg jammer

Ilias Luursema
30 maart 2022

Lekker eten. Wel weer het drankje vergeten.

Bram van Dort
28 maart 2022

De Cha Siew was niet lekker. Veel vet en niet zo mals als ik had gehoopt. Best jammer. De saté en bami waren prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manouk
26 maart 2022

De Sushi js altijd geweldig! Bedankt weer. Ook fijn dat een sausje verwijderd kon worden ivm allergieën.

Greta Bakker
23 maart 2022

Zoals altijd, super!!!!!!!! En weer een zeer vriendelijke bezorger!!

Peter
21 maart 2022

Er zat weinig smaak aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario
21 maart 2022

Eten weer voortreffelijk. En opnieuw afgeleverd door een hele vriendelijke bezorger. Zeker weer bestellen hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emily
19 maart 2022

Heerlijk eten en een vriendelijke bezorger.

Wim Perk
18 maart 2022

Lekker eten. Goede service

Hugo
17 maart 2022
Bert
16 maart 2022

Heerlijk warm en op de afgesproken tijd geleverd door een vriendelijke bezorger. Smaakt als vanouds heerlijk. Maak al gebruik van hun diensten sinds jaren en ben altijd tevreden geweest.

Peter
14 maart 2022
X
13 maart 2022

Het eten was kwalitatief gezien matig. De loempia die ik had besteld was helaas ontzettend zacht en slof. Verder zat er ook geen lekkere smaak aan. Ik hoop dat jullie hier in het vervolg wat aan gaan veranderen.

Dino
13 maart 2022

Ontzettend lekker en weer afgeleverd door een hele vriendelijke bezorger.

J. Mulder
13 maart 2022

Super lekker weer. Goed heet. Bezorging ook goed. Een v/d betere Chinese restaurants in Groningen.

Klarie Van Steenbergen
12 maart 2022

45 min na bericht dat bestelling onderweg was. Duurde beetje lang dus. Was ik niet gewend Sie yok minder lekker dan vorige keren. Taai en niet knapperig

Job
10 maart 2022

Weer goed maar wel afgezaagd na al die jaren van de menukaart gegetene

Harold
10 maart 2022

Heerlijke maaltijd! Bestelling was op tijd gereed.

Juurt Oomkens
9 maart 2022

We bestellen zeker weer bij jullie. Vooral Sushi heerlijk. Bezorging op tijd, vriendelijk en correct.

oskar
9 maart 2022

de vriendelijke service heeft mij ook rond het middag uur verzorgd met voldoende, smakelijk en voedzaam eten waardoor ik de rest van de dag ook nog volhield.dank.

Bert Franke
6 maart 2022
Mario
5 maart 2022

In 1 woord: geweldig👍🏻

Glenn Robbers
5 maart 2022

Eten smaakte prima! We hadden wel het idee dat er een nieuwe kok is, de cha chiu was minder rood dan voorheen. Overigens smaakt het wel!

Eva Jansen
5 maart 2022

Het eten is hier altijd super lekker en van hoge kwaliteit. De bezorging is enorm snel. Echt een aanrader!

Lianna
4 maart 2022
Mo
3 maart 2022

Tevreden!

K. Pruim
3 maart 2022

Kwaliteit van de bestelling was uitstekend . Bezorging was op de afgesproken tijd. Kortom niets op aan te merken.

Jan van der Wal
3 maart 2022
Bram
27 februari 2022
Ronald
27 februari 2022

Wat weinig saus, en wat weinig smaak dit keer

Mario
26 februari 2022

De vegetarische nasi en bami waren totaal niet op smaak gebracht. Dus geen zout en specerijen en waren dus ook niet lekker. De yu hun kai daarentegen was heerlijk. Loempia’s waren ook erg lekker. Vanwege de bami en naai dus maar 3 sterren dit keer. De bezorger was uitermate vriendelijk.

Zeijlmaker
25 februari 2022

Vriendelijke bezorger en heerlijk eten. Super lekkere sushi.

Greta Bakker
25 februari 2022

Héérlijke sushi!! Kip saté vind je nergens beter! Vriendelijke bezorger!! Tot snel!!

Marga
23 februari 2022

We hebben heerlijk gegeten en de bezorging was snel en zeer vriendelijk onze complimenten.

Mario
23 februari 2022

Megalekker eten alweer en opnieuw gebracht door een hele vriendelijke bezorger.

Greta Bakker
23 februari 2022

Net als anders, super goed!! Heerlijke loempia en heerlijke sushi. Vriendelijke bezorger!! Net weer besteld 😄

Maria
22 februari 2022

Het was weer lekker! Op tijd bezorgd. Alleen jammer dat de geweest is mini loempiatjees er niet bij waren.

Wim Perk
22 februari 2022

Vriendelijk personeel. Fijn eten

Warners
19 februari 2022

Mijn man had de kiploempia. Hij heeft vanavond al een een paar keer moeten overgeven en heeft er heel veel buikpijn van. Dit zijn we niet van jullie gewend.

Amy stam
18 februari 2022

Ga zo door 👍🏼

M. de Vries
16 februari 2022

Sneller bezorgd dan aangegeven, prima kwaliteit!

Bouma
14 februari 2022

Bestelling op tijd afgeleverd en smaakte weer uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A3ana
14 februari 2022
Marcha
13 februari 2022
Mario
11 februari 2022

Zo ontzettend lekker en vers, gebracht door een supervriendelijke bezorger.

Losai Job
8 februari 2022

Snel goed en lekker

Gerrit de Jager
7 februari 2022

Kwaliteit is prima. Bezorging slecht. Zou om 17.30 uur worden bezorgd. Kwam pas om 18.15 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
6 februari 2022

Warm geleverd tot de voordeur door vriendelijke bezorger. Netjes verpakt en smaakvol.

Mark
5 februari 2022
Greta Bakker
3 februari 2022

De sushi is altijd héérlijk. De loempia speciaal was iets zouter dan normaal. Vrolijke, nette bezorger. Hij was precies op tijd!

Anna
3 februari 2022

Vriendelijke bezorger

Eline
3 februari 2022

45 min bezorgd, eten is zoals altijd goed en lekker. Tomatensoep was echt top!

Veenstra
3 februari 2022

Bestelling stond op tijd klaar om af te halen🤗 Sushi was top, gebakken banaan erg vet.

Erwin
31 januari 2022

Bestelling kwam te laat en een van de bakjes was open gegaan tijdens bezorging. Eten was afgekoeld en portie saté ontbrak. Kortom, een slechte ervaring en twijfel of ik weer bij Happy Garden zal bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Menno
30 januari 2022

Echt lekker gegeten!

Job
27 januari 2022
Anne-Marie
27 januari 2022

Lekker gegeten

André Pater
26 januari 2022

Geweldig personeel! Super snelle bezorging. Enorm lekker eten. Zeker niet te weinig. Ook hadden ze een extra verrassing omdat ik jarig ben.

Elske
26 januari 2022

Heerlijk eten. Op tijd bezorgd.

Bartels
23 januari 2022

Weer grote porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
23 januari 2022

Mijn bestelling van gisteravond was weer heerlijk! 2 minpuntjes waren dat er kippensoep i.p.v. de bestelde tomatensoep bij zat en op de website staat dat een box sushi menu A nu 7,- kost maar op de kassabon heb ik de normale prijs van 10,- betaald.

Tams
21 januari 2022

De sushi was weer overheerlijk

A3
18 januari 2022
A.de jong
17 januari 2022

Helaas een uur te laat ondanks vroegtijdig besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ploeger
17 januari 2022
Patrick Metz
17 januari 2022

Een online bestelling geplaatst voor 18:00 uur met € 2,00 bezorgkosten en €1,50 fooi was half uur te laat. De bestelde kroepoek was niet geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
16 januari 2022

Bijna twee uur gewacht op ons eten. Vanaf het moment dat ik een bericht kreeg dat het onderweg was, duurde het nog een half uur, terwijl ik een paar straten verderop woon. Het eten was oke.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chi foe
16 januari 2022

Erg smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Drent
16 januari 2022

Eten was heel goed. Bestelling half uur later dan gepland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
16 januari 2022

Uitstekend en zeer snelle top bezorging.

Anoniem
14 januari 2022
Mario
14 januari 2022

Heel veel vet varkensvlees door de nasi en bami. Deze waren ook beiden niet erg lekker. Kip van de Tsa pa Kai was heel droog en taai. Tsa pa Kai smaakte echter wel erg goed. Loempia’s oud. De vegetarische nasi was wel prima. Jammer dit keer want ben ook wel anders gewend.

HJC Mein
13 januari 2022

prima kwaliteit

Michel
13 januari 2022
Shaam
12 januari 2022

Snelle service, lekkere sushi!

F
11 januari 2022

snel, warm en lekker

Ingrid Kelder
11 januari 2022
Ton
10 januari 2022

Was weer lekker en goed van kwaliteit zoals je mag verwachten. Prijs/kwaliteit is top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
9 januari 2022

Loempia’s waren niet erg knapperig. Het leek alsof ze waren opgewarmd. De rest van het eten was goed

Erik
9 januari 2022

Kom al vanaf 1996 bij Happy Garden, altijd goed!

J. Mulder
9 januari 2022

Eten was weer erg lekker! Eend met groenten en Mihoen Happy Garden. Top.

Marjan
9 januari 2022

Heerlijk eten, zowel de sushi als de bami en bijlagen. Wel helaas (al voor de 2e keer) weer moeten bellen omdat we maar een deel van de bestelling hadden ontvangen. Dus als jullie daar nog wat zorgvuldiger in worden dan krijgen jullie van ons 2x 5 sterren.

Benny Nieborg
9 januari 2022

Heerlijk zoals altijd en een prima biertje erbij 😀

Henk Dröge
8 januari 2022

Het was wederom prima verzorgd

Mark
7 januari 2022
Barbara
7 januari 2022

Het was weer heerlijk en wat over was vandaag ook nog vers. Top!

Marieke
6 januari 2022

Erg lekker snel bezorgd

Ineke
6 januari 2022

Eten goed, bezorging een uur te vroeg (17.00 ipv 18.00)

droog
4 januari 2022
R. Harms
3 januari 2022

Voor het eerst minder tevreden. De bestelling kwam 35 minuten later dan aangegeven. En in plaats van Nasi zat er Bami in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dijkstra
1 januari 2021

Nog een laatste keer van het jaar de overheerlijke sushi van Happy Garden laten bezorgen. Alles wederom weer tiptop in orde!

Jo
1 januari 2021

Top

Henk Postm
31 december 2021
De Savornin Lohmanlaan
30 december 2021
Mark
30 december 2021
Richard
30 december 2021

Snelle bezorging en goed eten!

Mario
30 december 2021

Het eten was net als de vorige keer mega lekker. Ook een superleuke en vriendelijke bezorger.

Maya
30 december 2021
H.poelstra
29 december 2021
Mulder
29 december 2021

Prima, dit keer Sushi. Overigens alle producten zijn altijd dikke prima!

RS
29 december 2021

Heerlijke sushi!

Dijkstra
28 december 2021

Voor een keer wat anders besteld dan sushi. Ditmaal het combigerecht Bami goreng a la Happy Garden. Het was dusdanig veel dat ik er drie dagen van kon eten! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Job
25 december 2021

Duurde veel te lang

Ellen
25 december 2021

Bedankt voor alles. Fijne feestdagen!

Punter
25 december 2021
Cees
24 december 2021
Mario
23 december 2021

Supersnelle en vriendelijke bezorging en het eten was echt heerlijk.

Jo
20 december 2021

Zoals altijd, prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bennie
18 december 2021

Eten was goed en na bezorging nog heerlijk warm

Simon
18 december 2021

Erg lekker!

Manouk
15 december 2021

Super lekkere Sushi weer, heel erg bedankt!

Michiel
15 december 2021

Heerlijk, vers en goed bereidt zoals altijd:)

A.
15 december 2021

We hebben uur uur eneenkwartier moeten wachten op onze bestelling. En toen hij kwam was hij lauwwarm helaas

Joep de locht
13 december 2021

de tijd was veranderd, twintig minuten later. was niet fijn. stonden in de kou wel lang te wachten

P..K.
12 december 2021

Was zeer smakelijk puur en vers gewokt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 december 2021

Heel lekker,mooi op tijd,vriendelijke bezorger. Fooi bezorger online betaald.

Maas
11 december 2021

Heerlijk gegeten!

Jonker
10 december 2021

Bezorger was 15 min.telaat.Kon het adres eerst niet vinden

E
10 december 2021

Eten was koud en hebben 1,5 uur gewacht op het eten

Paul
10 december 2021

Duur in verhouding tot wat je krijgt,maaltijd was niet warm ondanks aanrijd tijd van 5 min, vlees was taai, niet wat ik gewend ben van HG

J.Ottevangers
8 december 2021

De bestelling was bijna koud , en dat is toch niet de bedoeling ! Smaak was heerlijk en bezorging prima !

Anoniem
7 december 2021

Geweldige sushi, lekker, vers en smakelijk. Bezorging keurig op tijd en netjes

Verhoeven
7 december 2021

Was er op de afgesproken tijd en het eten was lekker. Sushi en Chinees

Dick Eising
5 december 2021

soep was niet heet , 1 x nasi teveel, bami te weinig . 17.50 was de bestelling , bij aankomst bleek 18.00 uur , werkelijke tijd 18.12 uur.

M. Albers
5 december 2021

eten erg ver

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
30 november 2021

Niet voor niets bij HG besteld: prima eten en weer smakelijk!

Lidy Scheffer
28 november 2021

Het eten werd drie kwartier later dan beloofd gebracht en was helaas niet echt warm. Ook de kwaliteit was minder dan we van Happy Garden zijn gewend.

Edske
28 november 2021
Manouk
28 november 2021

Was erg lekker en snel klaar! Bedankt voor de gratis loempia's. 😁

Bartelshl
27 november 2021
Anoniem
26 november 2021
Ina
23 november 2021

Erg lekker alleen jammer dat de gratis loempiatjes koud, waar door taai waren.

Bram
19 november 2021

Het eten was weer heerlijk, de borging keurig op tijd. Bedankt

Dijkstra
19 november 2021

De gratis mini loempia's waren deze keer zonder noemenswaardige vulling. Maar de rest van de betaalde bestelling was wederom weer goed van kwaliteit en smaak.

Mindert Ruitenbeek
19 november 2021
P. Mul
17 november 2021

Prima! Altijd op tijd klaar, vriendelijke bediening en heerlijk eten!!

Anoniem
17 november 2021
Frank
17 november 2021

Sushi was duidelijk al oud. De nori was al helemaal zacht.

Bert
15 november 2021

Prima eten, en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
14 november 2021

precies op tijd, warm en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
14 november 2021

Bestelling is weer niet goed gegaan. Bezorger bracht 1 gerecht terwijl het hele maandmenu er niet bij zat. Maar weer gebeld want de bezorger wist het niet. O sorry komt er direct aan. Een kwartier later eindelijk de rest ontvangen, dat had de bezorger kruipend kunnen halen! Temperatuur van het eten was weer erg matig. Volgende keer toch maar een andere chinees proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed Dijkstra
14 november 2021
Jr
12 november 2021

De smaak van het eten was prima, echter hebben we erg lang moeten wachten op het eten. We kregen na een half uur een mailtje dat het eten zou worden bezorgd, echter na dit mailtje duurde het nog 64 minuten, voordat het bezorgd werd. Het eten werd koud bezorgd en moest dus eerst nogcin de magnetron om op te warmen.

A boer
12 november 2021

Lekker

Peter Olive
10 november 2021

Gratis loempia's waren koud en de sushi had weinig smaak

Jelke
9 november 2021
Geert
8 november 2021
Golid Ayoubi
8 november 2021

Altijd vers en met de beste smaak. Een gelukkige keuze.

Y
8 november 2021

Bestelling te laat geleverd en was niet compleet. 3x achteraan moeten bellen en uiteindelijk 1.5 uur later gekregen. Niet gewend van Happy Garden dit. Eten zoals altijd wel goed.

Sander
6 november 2021

Ik ben echt goed tevreden met de services van Happy Garden. Lekker en goed.

Brinkman
6 november 2021

De chinees was perfect. Alleen bij de sushi, was de rijst minder dan normaal. Zaten paar harde stukjes in, leek niet helemaal goed gekookt ofzo.

Anoniem
4 november 2021
A. Groenewold
4 november 2021

De maaltijden waren prima, uitstekend. De twee sites zijn verwarrend, na het invullen blijkt dat de ene site van Thuisbezorgd is, dus op de andere site de bestelling ingevuld, dit ging ook wel moeizaam en moest ook een keer overnieuw en de Ideal-betaling werkte ook niet goed en moest ook overnieuw... Maar wij blijven wel komen hoor! Groeten, A.

Leslie
3 november 2021
Harold
1 november 2021

Heerlijke maaltijden als altijd.

Ger
31 oktober 2021
korf
31 oktober 2021

uitstekend goede kwaliteit en ruim voldoende een dikke pluim

J
31 oktober 2021
Massen
31 oktober 2021

Het eten kwam te laat en was koud de gebakken bananen zaten vast aan het papier de gepaneerde kip was heel hard en droog dus niet te eten Dit was voor ons de laatste keer dat we bestellen

Mark
29 oktober 2021
Bert de Leeuw
29 oktober 2021

Prima geregeld

Erna
27 oktober 2021

Heerlijk eten, goede hoeveelheid! Fijne bezorger, vriendelijk.

Sandra
27 oktober 2021

Eten was weer bijna helemaal koud, moesten het eerst opwarmen in de magnetron. 😡

Emily
22 oktober 2021

Heerlijk gegeten en vlot bezorgd. Rond etenstijd hadden we besteld en een klein uurtje later zaten we te eten. Vriendelijke bezorger.

Herman Mintjes
22 oktober 2021

Best wel lang wachten, volgende keer toch maar weer zelf halen.

Bennie
21 oktober 2021
Peter
21 oktober 2021

Bestelling (via Internet) op afgesproken tijd klaar en netjes ingepakt. Sympathieke mevrouw dat het mij overhandigde. Het ophaalloket is aan de zijkant van het restaurant. Een beetje onduidelijke ruimte. Is het een parkeerplaats, denk je. Dan zie je een geïmproviseerd houten bouwwerkje, wen soort open schuurtje. Hier zit een half met plastic afgedekt raampje dat in verbinding staat met het restaurant. Zien ze me wel?, vraag je je af. Zou er een camara zijn? In elk geval heb ik geen bel of zoiets gezien. Gelukkig kwam de sympathieke mevrouw snel. Toch onduidelijk en niet prettig. Zou het een overblijfsel van de coronamaatregels zijn?

Bert de Leeuw
18 oktober 2021

Maaltijd stond op tijd gereed om mee te nemen

Henk
15 oktober 2021

Zoals gewoonlijk weer prima verzorgd

J.Ottevangers
10 oktober 2021

De Loempia,s waren verbrand en niet lekker ( heel veel tauge en weinig vlees)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike Wijma
10 oktober 2021

Kwaliteit was weer super. Maar anderhalf uur wachten op een bestelling is echt te lang...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmee Noordenbos
10 oktober 2021
Mark
10 oktober 2021
Bas
10 oktober 2021

Tis wel s beter geweest. Bezorging wel prima op tijd

Ed Dijkstra
9 oktober 2021

Alles weer tiptop in orde inclusief vriendelijke bezorger!

Ronald Muller
7 oktober 2021

Wat later bezorgd dan afgesproken , maar met goede reden. De loempietjes waren helaas koud en dus niet lekker en de nasi was wat klef, vond ook geen smaak hebben.

Sandra
7 oktober 2021

Bami was koud. Bezorging was bijna een kwartier te laat. Was niet wat we gewend waren.

Groningen
5 oktober 2021

Donderdag t/m zaterdag is het eten super. De andere dagen een stuk minder in kwaliteit helaas. Denk een andere kok?

Gema
4 oktober 2021
Bram
3 oktober 2021

Snel en smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
1 oktober 2021

De kip was heerlijk, maar de mifang Singapore enorm uitgeschoten met de kerrie, jammer, niet zoals we gewend zijn

Rudy
1 oktober 2021
Rik Boon
28 september 2021

Happy Garden, altijd goed! En we komen er al iets van 40jr...

Harry Morselt
27 september 2021

Loempia's vol taugé! Er mag wel iets meer groente en ei in.

Aziem
27 september 2021

Goedemorgen Happy Garden, Ik heb gisteren voordat ik deze mail heb ontvangen, een klacht ingediend via de website. Graag verwijs ik u naar dat bericht. Verder is de eten prima. Met vriendelijke groet, Aziem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maya
22 september 2021

En weer heerlijk gegeten.. Pisang goreng en sate zijn super. 2 chinees restaurants om de hoek maar kiezen toch voor Happy Garden. Zegt genoeg..

Monique
22 september 2021

De sushi was heerlijk, de bestelling was ook prima op tijd. Ik mist alleen de loempia's die er bij geleverd zouden worden

Aleks
20 september 2021

Snel, warm, vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucas Brink
18 september 2021

Uitstekend Prima bezorging

Ben
16 september 2021

Ik had om 18:00 uur besteld, de bestelling zou om 19:00 uur bezorgd worden en werd om 18:15 uur bezorgd, fantastisch! De bezorger was zeer vriendelijk en het eten was goed verzorgd en overheerlijk. Wederom een dikke 10 en een aanrader!

Hans
15 september 2021

Best in town.

Sjeroentje
15 september 2021

Zeer goede kwaliteit en wederom de gratis 8 mini-loempia's vergeten.

Harold
13 september 2021

Bestelling op aangegeven tijd klaar, kwaliteit van de gerechten uitstekend.

Ed Dijkstra
13 september 2021
Imke
12 september 2021
Jacqueline
12 september 2021
A
12 september 2021

Heerlijke sushi gehad. Nu voor de 2e keer hier besteld en het is nog steeds erg lekker. Goeie kwaliteit.

T. van der Wal-Okker
11 september 2021

Heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgd.

M
11 september 2021

Voor het eerst dat ik heb besteld (1p menu) , en was echt lekker, vlees lekker knapperig en nasi goed gevuld, ik bestel zeker weer!

Amebo
8 september 2021

Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd. Zeer tevreden!!

Lammert W. Kiers
5 september 2021

De kwaliteit van de gerechten was als vanouds, alleen de soep was koud toen deze gebracht werd, jammer.